Office 365 voor gebruikers

Maatwerk en studiedagen

Wilt u dat de mogelijkheden van Office 365 beter benut worden binnen uw onderwijsinstelling? Van het basisgebruik, zoals het werken met OneDrive, online documenten bewerken (in Word, Excel en PowerPoint) en het delen van – en samenwerken in documenten? Tot en met het voor gevorderden werken met bijvoorbeeld Teams of Class Notebook?

Slim in de klas – onderdeel van SLBdiensten en Slim.nl – verzorgt trainingen, workshops en inspiratiesessies op uw locatie gericht op de adoptie van Office 365 in het onderwijs. Als losse sessie of als onderdeel van een studiedag.

SLBdiensten, en daarmee ook Slim in de klas, is Microsoft Global Training Partner. Hierdoor kunnen  we onze expertise uitbreiden met tal van ervaringen, toepassingen en best practices in Microsoft tools. Dit zorgt er weer voor dat onze toch al uitstekend beoordeelde en gewaardeerde trainingen over het gebruik van Office 365 binnen het onderwijs nog beter worden.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact met ons op via 020 – 420 1396 of training@slimindeklas.nl.

Training, workshop of inspiratiesessie?

Welk doel heeft u voor ogen? Wilt u deelnemers vooral inspireren? Of echt aan de slag laten gaan met een specifiek onderwerp? Wij kunnen dit allemaal voor u verzorgen. Van een inspiratiesessie van 30 minuten tot en met een uitgebreide training, waarvan het programma met u is afgestemd.

Studiedagen

Organiseert u een studiedag voor uw docenten en medewerkers? Wij kunnen voor u de inhoudelijke invulling organiseren. Van enkele workshops of inspiratiesessies als onderdeel van een uitgebreider programma tot en met de invulling van de totale studiedag.

Onderwerpen

U vindt hieronder een aantal voorbeelden van sessies, die wij voor u kunnen verzorgen. Zijn er andere onderwerpen met betrekking tot Office 365, die u aan de orde wilt laten komen, laat het ons weten. Voor alle sessies en onderwerpen geldt dat we samen met u de inhoud afstemmen.

Office 365 basisvaardigheden

Deze sessie geeft de deelnemer inzicht in de principes en het gebruik van Office 365 binnen het onderwijs en zorgt ervoor dat de eerste concrete stappen gezet kunnen worden. Met onder meer: uitleg van de Office 365 omgeving, werken met OneDrive en het onderscheid met Sharepoint (waar sla ik wat op?), online en offline aan bestanden werken en delen van – en samenwerken in bestanden.

Meer informatie >>

Haal meer uit Office 365

Deze sessie introduceert een aantal toepassingen binnen Office 365, die heel handig voor docenten en medewerkers kunnen zijn. Denk aan Sway (voor presentaties), Forms (voor vragenlijsten), Flow (voor het automatiseren van processen), Microsoft Learning tools (voor verbetering van leesvaardigheid) en Officelens (voor notities en informatie vastleggen).

Meer informatie >>

Teams, OneNote & Class Notebook

Tijdens deze trainingen leert de deelnemer onder meer lesmateriaal interactief digitaal beschikbaar te maken, eenvoudig opdrachten toe te wijzen en toetsen te geven, op verschillende manieren feedback te geven op de aantekeningen en gemaakte opdrachten en toetsen van leerlingen.

Meer informatie >>

Microsoft Excel, Word en PowerPoint

Tijdens deze sessies (elk programma heeft een eigen sessie) leert de deelnemer de belangrijke vaardigheden om snel en efficiënt met de functies van de programma’s om te gaan. We kunnen deze sessies op verschillende niveaus aanbieden. Van beginner tot en met gevorderd, inclusief MOS-certificering (Microsoft Office Specialist).

Meer informatie >>

Meer informatie

Wil u meer weten over de mogelijkheden van een training, workshop of inspiratiesessie bij u op locatie? We staan u graag te woord! Neem contact met ons op via 020 – 420 1396 of training@slimindeklas.nl.

Ps. Wij verzorgen ook trainingen, workshops en inspiratiesessies op het gebied van STEAM (Programmeren), Adobe, Security & privacy en Microsoft voor ICT’ers.