NK Adobe 2019 28 mei

NK Adobe 2019: dinsdag 28 mei

Dinsdag 28 mei vindt de tweede editie van het Nederlands Kampioenschap Adobe (NK Adobe) plaats. Dit spannende evenement, waar studenten strijden om de beste te worden in Photoshop, InDesign of Illustrator, vindt plaats bij het Grafisch Lyceum Rotterdam.

Er staat heel wat op het spel, want de student die het beste scoort op het NK wint een geheel verzorgde reis naar New York, waar hij of zij de strijd zal aangaan met Adobe-specialisten uit de hele wereld op het Wereldkampioenschap. Ben jij student aan een grafische opleiding, en wil je laten zien hoe goed jij kunt werken met Photoshop, InDesign of Illustrator? Doe dan mee aan het NK en wie weet vlieg jij deze zomer naar the Big Apple! Hoe je dit aanpakt? Dat lees je hieronder:

Hoe kun je als student mee doen aan het NK Adobe?

  • Om mee te kunnen doen aan het NK Adobe als student moet jouw school de Adobe-certificering ACA aanbieden (Adobe Certified Associate). Weet je niet zeker of jouw school dat doet, neem dan gerust contact met ons op via lcsupport@slbdiensten.nl of bel ons op 020 420 13 96.
  • Het is belangrijk dat je een officieel ACA-examen haalt vóór 19 april. Het gaat om Illustrator, Photoshop of InDesign. 19 april is de deadline om je te kwalificeren voor het NK Adobe 2019!

Voldoe je aan de voorwaarden? > Meld je aan voor het NK Adobe!

Het WK Adobe vindt plaats van 28-31 juli in New York, Amerika.

Informatie voor docenten

Ben jij docent aan een grafische opleiding, en wil je jouw studenten een kickstart geven; nog voordat ze de arbeidsmarkt betreden? Laat je studenten dan hun ACA-certificaat halen! Met een ACA-certificaat op hun CV tonen jouw studenten namelijk aan dat zij heel goed met de software van Adobe kunnen werken. En dat is heel waardevol, omdat het certificaat internationaal gewaardeerd wordt. De student vergroot zijn kansen aanzienlijk als starter op de arbeidsmarkt.

Een bijkomend voordeel van het aanbieden van ACA-certificering, is dat je je meest getalenteerde studenten kunt laten meedoen aan het NK Adobe. Deelnemers gaan tijdens het NK Adobe de strijd aan met de beste studenten van andere scholen en opleidingen. Ze krijgen een uitdagende, creatieve opdracht die zij vervolgens moeten pitchen voor publiek. De beste student mag naar het WK in Amerika… samen met hun docent. Het is dus zeker ook in jouw voordeel om je studenten hiervoor op te geven :).

Hoe kun je als school meedoen aan het NK Adobe?

  • Alle scholen in het vo en mbo die het Adobe Certified Associate Certificeringsprogramma aanbieden (ACA) nodigen wij uit om deel te nemen aan het NK Adobe 2019.
  • Wij horen graag zo spoedig mogelijk of je mee wilt doen
  • Het is een voorwaarde dat studenten zich vóór 19 april certificeren in ACA.

Voldoe je aan de voorwaarden? > Meld je aan voor het NK Adobe!

Het WK Adobe vindt plaats van 28-31 juli in New York, Amerika.

Geïnteresseerd in Adobe-certificering?

Wil je meer informatie over het aanbieden van ACA-certificering en de voordelen daarvan? Kom naar de Adobe Certificering Conferentie die gelijktijdig met het NK Adobe zal plaatsvinden op dinsdag 28 mei.

> Meer informatie over de Adobe Certificering Conferentie

Inspiratie

WK Adobe 2019 op Youtube

 

 

 

 

 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk Adobe’s video op Youtube

Meer weten?

Heb je vragen over het NK Adobe, neem dan vooral contact op met Myung van Leeuwen of Tom Vogels, Productmanagers Leren & Certificeren, via lcsupport@slbdiensten.nl of telefonisch via 020 – 42 013 69

Promotiemateriaal

Wil je materiaal ontvangen, om het NK Adobe mee onder de aandacht te brengen op jouw school? Neem dan contact op met Kim Koster. Er zijn posters, flyers en digitale banners gratis beschikbaar.