Doe je mee aan het NK Adobe 2020?

NK Adobe 2020          Inschrijven          Vorige edities          Voorwaarden         FAQ

NK Adobe & Adobe Conferentie

Op donderdag 28 mei 2020 vindt het Nederlands Kampioenschap Adobe plaats op het Sint Lucas te Eindhoven. Talentvolle studenten met een grafische opleiding gaan tijdens het NK Adobe de strijd aan. Tijdens de competitie worden de vaardigheden van de student in Adobe Photoshop, Illustrator en InDesign getest.

Vanaf 12:00u zal het NK Adobe toegankelijk zijn voor publiek en niet-deelnemers. Terwijl deelnemende studenten hun opdracht maken, vindt een Adobe Conferentie plaats voor geïnteresseerden docenten! Er zijn lezingen en demonstraties van Adobe in het Nederlandse onderwijs. Deze conferentie is gratis en geschikt voor scholen die nog niets met Adobe of Adobe certificering doen!

Inschrijven voor het NK Adobe of de Adobe Conferentie kan via het inschrijfformulier!

Doe mee en maak kans op deelname aan het WK Adobe 2020 in Los Angeles!
De winnaar van het NK Adobe 2020 mag naar het Wereld Kampioenschap Adobe! Het WK Adobe 2020 is van 2-5 augustus 2020 in Amerika, Los Angeles (Disneyland Anaheim)! Het WK Adobe is een wereldwijde competitie die de volgende generatie ontwerpprofessionals identificeert en erkent die Adobe®-ontwerpsoftware gebruikt. Studenten krijgen instructies, projectvereisten en middelen om een echte ontwerpuitdaging aan te gaan. Studenten zullen Adobe Photoshop, Adobe Illustrator en Adobe InDesign (of hun gekozen combinatie van de drie) gebruiken om de ontwerpuitdaging te voltooien. Lees hier meer over het WK Adobe 2020.

Programma 28 mei NK Adobe & Adobe Conferentie

Studenten NK Adobe:

  • 09:30 Inloop en registratie deelnemende studenten
  • 10:00 Studenten incl. begeleiders starten met het maken van hun opdracht

Docenten Adobe Conferentie:

  • 12:00 Inloop: NK Adobe en Adobe Conferentie voor docenten
  • 12:15 Welkomstwoord door directie
  • 12:30 Start conferentie workshops, demonstraties (programma volgt spoedig)
  • 15:30 Presentaties deelnemende studenten
  • 16:00 Presentatie door ??? (programma volgt spoedig)
  • 17:00 Prijsuitreiking door de jury
  • 17:30 Borrel

Ga je de strijd aan?
Lijkt het je leuk om schooljaar 2020 mee te doen (als student of school) aan het NK Adobe, schrijf je dan nu in! Voor meer informatie, neem contact op met lcsupport@slbdiensten.nl of bel 020 420 13 96.