Microsoft Certified Educator (MCE)

 

Informatie   Lesmateriaal   Oefenexamens   Examen doen    FAQ   Shop

De Microsoft Certified Educator (MCE) -certificering bevestigt dat docenten over de wereldwijde vaardigheden op het gebied van technologievaardigheid van docenten beschikken die nodig zijn om studenten een rijke leerervaring op maat te bieden. MCE-certificering is ideaal voor docenten-in-opleiding, faculteiten van lerarenopleidingen en in-service docenten.Microsoft biedt een uitgebreid e-learningcurriculum, 21CLD, om docenten te helpen zich voor te bereiden op dit strenge examen.

Deze voucher kan ingezet worden voor het volgende examen:

Waarom Microsoft Certified Educator worden?

De Microsoft Certified Educator (MCE) is een professioneel ontwikkelingsprogramma dat de kloof overbrugt tussen technologische vaardigheden en innovatief onderwijs. Docenten met een MCE-certificering kunnen aantonen dat ze over de vaardigheden beschikken die ze nodig hebben om hun studenten waardevolle, op maat gemaakte leerervaringen te bieden met behulp van Microsoft-tools die essentiële vaardigheden van de 21ste eeuw omvatten. Voordelen van het implementeren van een MCE professioneel ontwikkelings- en certificeringsprogramma bij uw instelling zijn:

 • Zorgt ervoor dat faculteit / personeel basiskennis hebben van Microsoft Education-tools
 • Zorgt ervoor dat de faculteit / het personeel kan aantonen hoe de 21e eeuw met succes in de lessen kan worden geïntegreerd
 • Zorgt ervoor dat docenten / personeel weten welke Microsoft Education-tools kunnen ondersteunen met specifieke 21st century skills
 • Biedt toegang tot gratis effectieve professionele ontwikkeling
 • Biedt betrouwbare validatie van ICT-investeringen

 

Lesmateriaal

Je vindt het officiële lesmateriaal hier: https://education.microsoft.com/en-us/resource/e7285615

Oefenexamens

Hoe verzilver je je examenvoucher?

Als je de voucher hebt besteld, kun je een afspraak maken bij een Certiport Testing Center. Een overzicht van de Certiport Testing Center-locaties vind je op de website van Certiport.

Voor de examens kun je de examensoftware Compass via de portal van Certiport:

Voorwaarden

 • Alle examenvouchers lopen binnen een jaar na aankoop af. De exacte datum vind je bij je vouchercode.
 • Het examen moet worden afgenomen voor de einddatum van het examenvoucher.
 • Een voucher kan alleen worden gebruikt om een Microsoft Certified Professional (MCP) examen af te leggen bij een Pearson Vue testcenter, tenzij anders aangegeven op www.slimindeklas.nl
 • Examenvouchers kunnen niet worden ingewisseld voor geld of credit.
 • Verlopen, gestolen of verloren vouchers kunnen niet worden omgewisseld.
 • Als medewerker of student van een onderwijsinstelling kun je de vraag krijgen om een bewijs te laten zien van je academische status voorafgaand aan het examen.

Meer informatie?

Ons Leren & Certificeren team, beantwoordt graag al je vragen over deze bundel. Je kunt ze bereiken via lcsupport@slbdiensten.nl of telefonisch, via 020 420 13 96.