Maatwerk en studiedagen

Slim in de klas – onderdeel van SLBdiensten en Slim.nl – verzorgt trainingen, workshops en inspiratiesessies op uw locatie. Als losse sessie of als onderdeel van een studiedag. Op het gebied van Office 365 voor gebruikers, STEAM, Adobe, Security & privacy en Microsoft voor ICT’ers.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact met ons op via 020 420 1396 of training@slimindeklas.nl.

Training, workshop of inspiratiesessie?

Welk doel heb je voor ogen? Wil je deelnemers vooral inspireren? Of echt aan de slag laten gaan met een specifiek onderwerp? Wij kunnen dit allemaal voor je verzorgen. Van een inspiratiesessie van 30 minuten tot en met een uitgebreide training, waarvan het programma met jou is afgestemd.

Studiedagen

Organiseer je een studiedag voor je docenten en onderwijsondersteunend personeel? Wij kunnen voor je de inhoudelijke invulling verzorgen. Van enkele workshops of inspiratiesessies als onderdeel van een uitgebreider programma tot en met de invulling van de totale studiedag.

Onderwerpen

Wij verzorgen trainingen, workshops en inspiratiesessies op locatie op het gebied van Office 365 voor gebruikers, STEAM, Adobe, Security & privacy en Microsoft voor ICT’ers.

Office 365 voor gebruikers

Wij verzorgen sessies voor beginners tot en met gevorderden op alle onderdelen van Office 365. Van de Office 365 basisvaardigheden, zoals het werken met OneDrive, online documenten bewerken (in Word, Excel en PowerPoint) en het delen van – en samenwerken in documenten. Tot en met het voor gevorderden werken met bijvoorbeeld Teams of OneNote.

Meer informatie >>

Programmeren (STEAM)

In het kader van 21e eeuwse vaardigheden als ICT basisvaardigheden, computational thinking en samenwerken verzorgen wij sessies over Micro:bit, Minecraft en 3D printen. Met als doel docenten inspiratie en handvatten geven om hier op een leuke en effectieve manier in klas aan de slag te gaan.

Meer informatie >>

Adobe

Ontwerpen, maken en presenteren wordt steeds belangrijker in het onderwijs. De programma’s van Adobe bieden daar uitgebreide mogelijkheden voor. Wij verzorgen praktijkgerichte, speciaal voor het onderwijs ontwikkelde maatwerktrainingen over onder meer Photoshop, Illustrator, InDesign, Acrobat en Premiere (ook in combinatie).

Meer informatie >>

Security & privacy

Wij hebben een aantal workshops en trainingen ontwikkeld gericht op security en privacy. Voor meerdere doelgroepen: ICT’ers, medewerkers en beleidsmakers.

Meer informatie >>

Microsoft voor ICT’ers

Deze maatwerktrainingen zijn bedoeld om (nog) beter gebruik te laten maken van de mogelijkheden van Microsoft. Van de eerste implementatie van Office 365, via beheer van devices en gebruikers met Intune en de inrichting van Sharepoint tot en met de overstap naar de cloud in Azure.

Meer informatie >>

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een training, workshop of inspiratiesessie op locatie? We staan je graag te woord! Neem contact met ons op via 020 420 1396 of training@slimindeklas.nl.