Maatwerk en studiedagen

Slim in de klas – onderdeel van SLBdiensten en Slim.nl – verzorgt ook trainingen, workshops en inspiratiesessies op uw locatie. Als losse sessie of als onderdeel van een studiedag. Op het gebied van Office 365 voor gebruikers, STEAM, Adobe, AVG en Microsoft voor ICT’ers.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact met ons op via 020 – 420 1396 of training@slimindeklas.nl.

Training, workshop of inspiratiesessie?

Welk doel heeft u voor ogen? Wilt u deelnemers vooral inspireren? Of echt aan de slag laten gaan met een specifiek onderwerp? Wij kunnen dit allemaal voor u verzorgen. Van een inspiratiesessie van 30 minuten tot en met een uitgebreide training, waarvan het programma met u is afgestemd.

Studiedagen

Organiseert u een studiedag voor uw docenten en onderwijsondersteunend personeel? Wij kunnen voor u de inhoudelijke invulling verzorgen. Van enkele workshops of inspiratiesessies als onderdeel van een uitgebreider programma tot en met de invulling van de totale studiedag.

Onderwerpen

Wij verzorgen trainingen, workshops en inspiratiesessies op uw locatie op het gebied van Office 365 voor gebruikers, STEAM, Adobe, AVG en Microsoft voor ICT’ers.

Office 365 voor gebruikers

Wij verzorgen sessies voor beginners tot en met gevorderden op alle onderdelen van Office 365. Van de Office 365 basisvaardigheden, zoals het werken met Onedrive, online documenten bewerken (in Word, Excel en Powerpoint) en het delen van – en samenwerken in documenten. Tot en met het voor gevorderden werken met bijvoorbeeld Teams of OneNote.

>> Meer informatie

Programmeren en Internet of things (STEAM)

In het kader van 21e eeuwse vaardigheden als ICT basisvaardigheden, computational thinking en samenwerken verzorgen wij sessies over Micro:bit, Minecraft en 3D printen. Met als doel docenten inspiratie en handvatten geven om hier op een leuke en effectieve manier in klas aan de slag te gaan.

>> Meer informatie

Adobe

Ontwerpen, maken en presenteren wordt steeds belangrijker in het onderwijs. De programma’s van Adobe bieden daar uitgebreide mogelijkheden voor. Wij verzorgen praktijkgerichte, speciaal voor het onderwijs ontwikkelde maatwerktrainingen over onder meer Photoshop, Illustrator, InDesign, Muse, Acrobat en Premiere (ook in combinatie).

AVG bewustwording

Bewustwording is misschien wel het belangrijkste onderdeel bij handhaving van de AVG. Waar moeten medewerkers nu extra op letten om de gevreesde datalekken te voorkomen? Wij hebben speciaal hiervoor een workshop ontwikkeld.

>> Meer informatie

Microsoft voor ICT’ers

Deze maatwerktrainingen zijn bedoeld om (nog) beter gebruik te laten maken van de mogelijkheden van Microsoft. Van de eerste implementatie van Office 365, via beheer van devices en gebruikers met Intune en de inrichting van Sharepoint tot en met de overstap naar de cloud in Azure.

Meer informatie

Wil u meer weten over de mogelijkheden van een training, workshop of inspiratiesessie bij u op locatie? We staan u graag te woord! Neem contact met ons op via 020 – 420 1396 of training@slimindeklas.nl.