Microsoft Fundamentals

Verhoog jouw kennisniveau met onze Microsoft Fundamentals trainingen

Wij zijn van mening dat iedere IT-er in het Nederlandse onderwijs kennis moet hebben van ‘de cloud’. Dat kan op heel veel manieren. Eén van de manieren is om de fundamentals trainingen van Microsoft te doorlopen. Als deelnemer heb je de keuze uit de Microsoft Azure Fundamentals training (AZ-900) en Microsoft 365 Fundamentals (MS-900). Deze trainingen geven je foundation level kennis en zijn een uitstekende voorbereiding op het examen dat is inbegrepen bij de training. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt.

Daarnaast bieden we deze fundamentals trainingen ook aan als maatwerktraining op locatie . Meer informatie over de mogelijkheden en de prijzen? Stuur hiervoor een mail naar training@slimindeklas.nl.

Nieuw: bekijk de onepager Azure Fundamentals training! 

Wil je in één oogopslag weten wat de voordelen zijn van de Azure Fundamentals trainingen? Klik dan op onderstaande button en download onze nieuwe onepager.
“In de training is ruimte voor het ontwikkelen van basisvaardigheden en verdieping. Deelnemers krijgen de ruimte om persoonlijke vragen te stellen aan instructeurs met een onderwijsachtergrond.”

 

 

Microsoft Azure Fundamentals training (AZ-900)

Deze training geeft je foundation level kennis op het gebied van cloud services en hoe deze services aangeboden worden door Microsoft Azure. De training omvat algemene cloud computing concepten, cloud computing modellen en services zoals Public, Private en Hybrid cloud, Infrastructure-as-a-Service (IaaS) en Platform-as-a-Service (PaaS). Het omvat ook een aantal core Azure functies en oplossingen, en Azure core services over security, privacy, compliance en trust. Aan het einde komen de prijzen en support services van Azure aan bod.

> Meer informatie en inschrijven

Microsoft 365 Fundamentals training (MS-900)

Deze training geeft je foundation level kennis op het gebied van cloudservices en hoe deze services aangeboden worden door Microsoft 365. In deze training verdiep je je in de voor- en nadelen van het gebruiken van cloudservices en het Software as a Service (SaaS) cloudmodel, met een focus op het aanbod van Microsoft 365 cloudservice. Je maakt kennis met Microsoft Azure en onderzoekt de verschillen tussen Microsoft 365 en Office 365. Je leert ook hoe je omgaat met compliance, veiligheid en privacy binnen Microsoft 365.

> Meer informatie en inschrijven

 

Informatie en maatwerk

Heb je een vraag over de bovenstaande trainingen? We staan je graag te woord. Je kunt ons bereiken via training@slimindeklas.nl of 020 420 1396. Het is overigens ook mogelijk om deze trainingen op locatie te geven, al dan niet aangepast aan de specifieke situatie bij jou op school (maatwerk).