Informatie

Soms is het nodig om leerlingen meer ondersteuning te bieden om beter te kunnen leren. Daarvoor is er speciale e-learning software. Wij bieden hier de software van Muiswerk en Studyflow. De e-learning software die wij bieden zijn adaptieve, digitale methodes, die ideaal zijn voor kinderen om mee te oefenen als ze extra hulp nodig hebben. Je vindt hier software voor onder meer rekenen en wiskunde, biologie, aardrijkskunde en Engels.
Daarnaast kun je bij Slim in de klas terecht voor licenties van SketchUp Pro, voor als je in de klas aan de slag wilt met 2- en 3D-ontwerp.

Eerst even uitproberen

Aangezien jij als docent het beste kunt beslissen of de software geschikt is voor gebruik in je klas, bieden we je op Slim in de klas de mogelijkheid om één licentie voor je klas te bestellen van de software. Dan kun je kijken of het wat voor je is. Als je het voor de hele school wilt aanschaffen, dan kan alleen de ICT- of licentiecontactpersoon van je school de instellingslicentie aanschaffen via SLBdiensten.

Meer informatie

Voor meer informatie over e-learning kun je contact opnemen met onze Servicedesk. Ze zijn bereikbaar via servicedesk@slimindeklas.nl of telefonisch, via (020) 420 13 96.