unity-certificaat

Unity

Informatie          Lesmateriaal          Succesverhalen          FAQ & Documentatie          Shop

Wanted: Game Developers. Behaal nu je Unity-certificaat!

Heb jij een passie voor gamen? Speel jij wel eens games op je smartphone? Grote kans dat dit spel is gemaakt is met Unity technologie en tools. Unity is een toonaangevend platform voor het maken van inhoud voor Virtual Reality, Augmented Reality, Realtime 3D en Mobile 2D. De technologie van Unity wordt door studenten en professionals over de hele wereld gebruikt. Zij gebruiken het platform voor het maken van games, films, 3D-modellen tot en met VR-simulaties. Programmeren en gamedesign komen samen bij Unity. Bij Slim in de klas kunnen we je nu helpen je Unity-certificaat te behalen!

Speciaal voor het onderwijs is er een instapmodel waarmee leerlingen aan de slag kunnen. Dat heet het Unity Certified User: Programmer-certificering. Zo maken studenten op een leuke manier kennis met de gaming-, entertainment- en 3D-contentcreatie-industrie. Daarnaast sluit het goed aan op scholen en leerlingen die zich meer willen richten op technologie.

Bovendien is de Unity Certified User-certificering meer dan een leuk extraatje op je CV. Of het nu gaat om bijvoorbeeld het creëren van games en apps, of het bouwen van nieuwe werelden in AR / VR: de Unity Certified User-certificering is de plek om te beginnen. Kortom, het is echt een job-creator. Begin met het halen van je Unity-certificaat. Wij helpen je daar graag bij.