Aanmelden Cisco instructortrainingen

Ik wil me aanmelden voor de instructortrainingen

logo Cisco Netacad

Instructor Trainingprogramma

Let op: indien u al een netacad.com-account heeft, vul dan dit e-mailadres in bij het inschrijven voor de training van uw keuze. Verder hebben we nog een paar aanvullende opmerkingen:

  • Per 11 december is van een aantal trainingen de accreditatie voorwaarde vervallen. het gaat om: IT Essentials, Networking Essentials, IoT Fundamentals: Connecting Things, Big Data & Analytics, IoT Security en de Emerging Tech Workshops. Deze cursussen werden eerder als self paced aangeboden.
  • De Instructor Trainingen voor onder andere CCNA Security worden centraal vanuit de Networking Academy Europa aangeboden. Heb je interesse om hier aan deel te nemen, dan kun je je via deze link inschrijven. Let op: deze trainingen zullen in het Engels aangeboden worden.
  • Python lessen worden aangeboden voor inhoudelijke kennis en lesvoorbereiding. Accreditatie is hiervoor niet benodigd.
  • Voor docenten met een geldige industriële CCNA-certificering is ook een fasttrack instructor-accreditatie beschikbaar.
  • Cursussen worden als webinar aangeboden via Webex, zodat je overal kunt deelnemen met een computer, laptop, smartphone, of tablet en een internetverbinding.
  • De sessies worden opgenomen, zodat deze ook beschikbaar zijn in het geval je de live-sessie niet kunt bijwonen. Deze link wordt na afloop met de deelnemers gedeeld.

Aanmelden Cisco instructortrainingen