Aanmelden Cisco instructortrainingen

Ik wil me aanmelden voor de instructortrainingen

logo Cisco Netacad

Instructor Trainingprogramma

 

  • De volgende trainingen zullen self-paced aangeboden worden: IT Essentials, IoT Fundamentals en de Emerging Technology Workshops. Dit betekent dat je op ieder moment zelfstandig kunt starten met de training. Voor een volledig overzicht en de mogelijkheid tot registratie, klik je hier.
    De Instructor Trainingen voor onder andere CCNA Security en Python* worden centraal vanuit de Networking Academy Europa aangeboden. Heb je interesse om hier aan deel te nemen, dan kun je je via deze link inschrijven. Let op: deze trainingen zullen in het Engels aangeboden worden.
    *Voor Python is instructor training optioneel
  • Cursussen worden als webinar aangeboden via Webex, zodat je overal kunt deelnemen met een computer, laptop, smartphone, of tablet en een internetverbinding.
  • De sessies worden opgenomen, zodat deze ook beschikbaar zijn in het geval je de live-sessie niet kunt bijwonen.
  • Voor de introductiecursussen Cybersecurity Essentials, Linux Essentials en Python Essentials is geen accreditatie vereist. De training is ondersteunend en kan op eigen gelegenheid worden gevolgd.
  • Voor IT Essentials is ook een fasttrack beschikbaar voor docenten die al aantoonbaar lesgeven in hard- en softwarevakken.
  • Voor docenten met een geldige industriĆ«le CCNA-certificering is ook een fasttrack instructor-accreditatie beschikbaar.

Aanmelden Cisco instructortrainingen