Informatie

Het Leren & Certificeren programma wordt mogelijk gemaakt door SLBdiensten en SURFmarket. Binnen het Leren & Certificeren programma vallen alle activiteiten waarmee je kennis opdoet over de bekende Microsoft-software en Adobe-programma’s. Iedere training die je hier volgt, kun je naar wens afsluiten met een examen, waarmee je een internationaal erkend certificaat behaalt. Niet alleen leren dus, maar ook certificeren.

Op dit gedeelte van de site bieden we vooral lesmateriaal aan dat je voorbereidt op het examen en je vindt er proefexamens en examenvouchers waarmee je het certificeringsexamen kunt doen. Met het behalen van een certificaat, toon je aan goed te kunnen werken met het betreffende product. Dit is interessant voor studenten, maar zeker ook voor docenten én onderwijsondersteunend-personeel; van ICT-medewerkers tot het medewerkers van het secretariaat.

Waarom kiezen voor een certificaat?

  • Goede voorbereiding voor studenten die op stage gaan of de arbeidsmarkt betreden
  • Voorsprong voor studenten op hun leeftijdsgenoten
  • Goede bijscholing voor docenten en OOP
  • Verrijking van je CV
  • Je leert efficiënter werken en bespaart op die manier tijd
  • Zeer betaalbare (vaak zelfs gratis) manier om kennis te vergaren en officieel te maken.

Ons aanbod

Op dit moment bieden wij lesmateriaal en certificering op verschillende niveaus aan voor Microsoft- en Adobe-producten. Deze certificeringsgebieden zijn:

In de toekomst worden de certificeringsmogelijkheden uitgebreid met andere leveranciers.