Trainingen

Slim in de klas – onderdeel van SLBdiensten en Slim.nl – biedt een mooi trainingsportfolio, gericht op ICT’ers, docenten / medewerkers en management. De trainingen gaan in op actuele onderwijsvraagstukken en dragen bij aan het gebruik van ICT in het onderwijs.

We hebben de volgende aandachtsgebieden:

  1. Microsoft voor ICT’ers:​ met trainingen als ‘Office 365 – van aanzetten tot inzetten’, ‘Inrichting en beheer van Teams’ en ‘Aan de slag met Intune’.
  2. Office 365 voor gebruikers:​ met de trainingen over OneDrive, Sharepoint, Teams, OneNote, Class Notebook, Word, Excel en PowerPoint.
  3. Programmeren (STEAM): met de trainingen ‘Micro:bit’, ‘3D printen in de klas’ en ‘Minecraft in de klas’.
  4. Adobe: met trainingen over onder meer Photoshop, Illustrator, Premiere, XD en InDesign.
  5. AVG en security: met zowel trainingen voor ICT’ers als eindgebruikers.

Vraag nu het STAP budget aan en volg de training van jouw keuze

Werkenden en werkzoekenden kunnen één keer per jaar een STAP budget van maximaal €1.000,- aanvragen voor scholing en ontwikkeling. Mensen kunnen deze subsidie onder andere gebruiken voor ontwikkelen van nieuwe vaardigheden. De subsidie heet STAP budget en dat staat voor Stimulering Arbeidsmarkt Positie. Slim in de Klas biedt de mogelijkheid om dit budget in te zetten voor alle trainingen georganiseerd door IT-Randsteden.

 

 

 

 

 

 

 

Klik hier op de button voor meer informatie en dien jouw aanvraag in:

Gespecialiseerd in het onderwijs

Alle trainingen zijn heel praktisch opgezet en speciaal gericht op het onderwijs. Je krijgt training aan de hand van praktijkcases uit het onderwijs, waardoor je het geleerde zelf ook direct in je eigen praktijk kunt toepassen.

Microsoft Global Training Partner

SLB Microsoft Global Training Partner

SLBdiensten, en daarmee ook Slim in de klas, is Microsoft Global Training Partner. Hierdoor kunnen  we onze expertise uitbreiden met tal van ervaringen, toepassingen en best practices in Microsoft tools. Dit zorgt er weer voor dat onze toch al uitstekend beoordeelde en gewaardeerde trainingen over het gebruik van Office 365 binnen het onderwijs nog beter worden.

 

Meer informatie en maatwerk

Slim in de klas verzorgt ook trainingen, workshops en inspiratiesessies op uw locatie. Als losse sessie of als onderdeel van een studiedag. Op het gebied van Office 365 voor gebruikers, STEAM, Adobe, AVG en Microsoft voor ICT’ers.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Ga naar Maatwerk en studiedagen of neem contact met ons op via 020 420 1396 of per mail.

Agenda

In de agenda vind je alle trainingen en evenementen die voor het onderwijs relevant zijn.