Trainingen

Welkom op de trainingspagina van Slim in de klas (onderdeel van SLBdiensten en Slim.nl). Sinds jaar en dag verzorgen wij diverse trainingen voor het onderwijs. Er is keuze tussen open inschrijving trainingen en maatwerk trainingen. Alle open inschrijving trainingen zijn te bestellen onder Trainingen – Shop. Hier is alle informatie te vinden over de trainingen en vind je ook de data dat de trainingen gegeven worden.

Trainingen op maat

Bij de maatwerk trainingen stemmen wij inhoud, vorm en doelen af op jullie organisatie. Neem daarom altijd even contact met ons op via ons contactformulier en informeer naar de mogelijkheden. Meer informatie over onze maatwerk trainingen is te vinden onder het blokje Maatwerk trainingen

Voor wie?

Onze trainingen zijn gericht op docenten, ICT’ers en onderwijs ondersteunend personeel. Of het nu gaat om studiedagen voor docenten, technische trainingen voor ICT’ers of Office skills voor alle OOP’ers; wij zijn ermee bekend. Wij werken alleen met partners die de onderwijstaal spreken en een brede ervaring hebben in het onderwijs.

Vraag nu het STAP budget aan en volg de training van jouw keuze

Werkenden en werkzoekenden kunnen één keer per jaar een STAP budget van maximaal €1.000,- aanvragen voor scholing en ontwikkeling. Mensen kunnen deze subsidie onder andere gebruiken voor ontwikkelen van nieuwe vaardigheden. De subsidie heet STAP budget en dat staat voor Stimulering Arbeidsmarkt Positie. Slim in de Klas biedt de mogelijkheid om dit budget in te zetten voor alle open inschrijvingen trainingen georganiseerd door IT-Randsteden.

Klik op de button voor meer informatie en dien jouw aanvraag in:

Nieuws: ICT-vaardigheden van medewerkers verbeterd door trainingen op maat

Het Samenwerkingsverband VO-VSO Nijmegen e.o. helpt alle scholen in het voortgezet (speciaal) onderwijs in de regio Nijmegen en omstreken om leerlingen passend onderwijs te bieden. Coördinator facilitair & veiligheid Wouter de Gooyert bemerkte verschillen in het niveau van de ICT-vaardigheden bij zijn collega’s. Hij benaderde SLBdiensten en IT-Randsteden in juli 2021 om een scholingsplan ICT op te stellen. Nu, een jaar later, hebben alle medewerkers met succes hun eindtoets gehaald. Lees het artikel:

Gespecialiseerd in het onderwijs

Alle trainingen zijn heel praktisch opgezet en speciaal gericht op het onderwijs. Je krijgt training aan de hand van praktijkcases uit het onderwijs, waardoor je het geleerde zelf ook direct in je eigen praktijk kunt toepassen.

Microsoft Global Training Partner

SLB Microsoft Global Training Partner

 

 

 

 

 

SLBdiensten, en daarmee ook Slim in de klas, is Microsoft Global Training Partner. Hierdoor kunnen we onze expertise uitbreiden met tal van ervaringen, toepassingen en best practices in Microsoft tools. Dit zorgt er weer voor dat onze toch al uitstekend beoordeelde en gewaardeerde trainingen over het gebruik van Office 365 binnen het onderwijs nog beter worden.