Office 365 voor gebruikers

Benutten van de mogelijkheden van Office 365

Slim in de klas – onderdeel van SLBdiensten en Slim.nl – organiseert praktijkgerichte, voor het onderwijs specifieke trainingen, workshops en inspiratiesessies, die docenten en medewerkers de handvatten geven om (nog) beter gebruik te maken van de mogelijkheden van Office 365 op school en in de klas. Op deze pagina vindt u de trainingen die daar op gericht zijn.

Maatwerk en studiedagen

Slim in de klas verzorgt trainingen, workshops en inspiratiesessies op uw locatie gericht op de adoptie van Office 365 in het onderwijs. Als losse sessie of als onderdeel van een studiedag. Met onderwerpen als:

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Ga naar Maatwerk en studiedagen – Office 365 voor gebruikers. Of neem contact met ons op via 020 – 420 1396 of training@slimindeklas.nl.

Open inschrijving

We verzorgen de praktijkgerichte eendaagse training ‘Teams & OneNote in de klas’ in Amersfoort op basis van een open inschrijving op vastgestelde data.

Teams & OneNote in de klas

Tijdens deze training maken we je wegwijs in Teams, OneNote en Class Notebook. Je leert hoe je zelf op eenvoudige wijze interactieve lessen maakt en deze heel makkelijk deelt met je studenten. Daarnaast leer je hoe je gemakkelijk feedback kunt geven op huiswerk en toetsen én hoe er onderling op een hele leuke en handige manier samengewerkt kan worden.

> Meer informatie en inschrijven.

Trainers

De trainingen en maatwerksessies worden verzorgd in samenwerking met IT-Randsteden. Dit bedrijf verzorgt diverse trainingen voor zowel het primair als voortgezet onderwijs en alle trainingen zijn speciaal ontwikkeld voor het onderwijs. IT-Randsteden is Microsoft Global Training Partner en won de Microsoft Educatie Partnership of the Year Award in 2015.

 

ictheek uitgelicht

 • Vijf misvattingen over onderwijs in de cloud

  Geplaatst: 08-10-2020

  Hoewel we steeds meer opslaan in de cloud, blijft het voor veel mensen een abstract begrip. Want waar…

  lees verder
 • ICT-opleidingscoördinator Marbus blikt vooruit: op naar projectgestuurd onderwijs

  Geplaatst: 07-07-2020

  Het ROC Kop van Noord-Holland stapt volgend jaar over, van traditioneel op projectgestuurd onderwijs. Dat houdt in dat…

  lees verder
 • De online uitdagingen voor een docente Wiskunde

  Geplaatst: 01-07-2020

  Linda Klaasse Bos geeft Wiskunde op het Da Vinci College in Purmerend. De afgelopen maanden gaf zij via…

  lees verder
 • “Bij online lesgeven is duidelijker wie de lesstof wel of niet begrijpt”

  Geplaatst: 26-06-2020

  Op haar pagina blijvenleren.net deelt Shauna Plompen, docent omgangskunde aan het ROC van Flevoland, haar ‘tips & tricks’…

  lees verder