Office 365 voor gebruikers

Benutten van de mogelijkheden van Office 365

Slim in de klas – onderdeel van SLBdiensten en Slim.nl – organiseert praktijkgerichte, voor het onderwijs specifieke trainingen, workshops en inspiratiesessies, die docenten en medewerkers de handvatten geven om (nog) beter gebruik te maken van de mogelijkheden van Office 365 op school en in de klas. Op deze pagina vindt u de trainingen die daar op gericht zijn.

Maatwerk en studiedagen

Slim in de klas verzorgt trainingen, workshops en inspiratiesessies op uw locatie gericht op de adoptie van Office 365 in het onderwijs. Als losse sessie of als onderdeel van een studiedag. Met onderwerpen als:

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Ga naar Maatwerk en studiedagen – Office 365 voor gebruikers. Of neem contact met ons op via 020 – 420 1396 of training@slimindeklas.nl.

Open inschrijving

We verzorgen de praktijkgerichte eendaagse training ‘Teams & OneNote in de klas’ in Amersfoort op basis van een open inschrijving op vastgestelde data.

Teams & OneNote in de klas

Tijdens deze training maken we je wegwijs in Teams, OneNote en Class Notebook. Je leert hoe je zelf op eenvoudige wijze interactieve lessen maakt en deze heel makkelijk deelt met je studenten. Daarnaast leer je hoe je gemakkelijk feedback kunt geven op huiswerk en toetsen én hoe er onderling op een hele leuke en handige manier samengewerkt kan worden.

> Meer informatie en inschrijven.

Trainers

De trainingen en maatwerksessies worden verzorgd in samenwerking met IT-Randsteden. Dit bedrijf verzorgt diverse trainingen voor zowel het primair als voortgezet onderwijs en alle trainingen zijn speciaal ontwikkeld voor het onderwijs. IT-Randsteden is Microsoft Global Training Partner en won de Microsoft Educatie Partnership of the Year Award in 2015.

 

ictheek uitgelicht

 • Vijf cloudtoepassingen om je lessen leuker te maken

  Geplaatst: 28-11-2019

  Door in de cloud te werken kun je ook in het klaslokaal andere toepassingen gebruiken dan voorheen. We…

  lees verder
 • Vijf websites voor online leren

  Geplaatst: 26-11-2019

  Om kennis op te doen, kun je natuurlijk een training volgen of congres bezoeken. Maar ook thuis achter…

  lees verder
 • Vijf vragen over kennis delen via de Kenniskring ICT & Onderwijs

  Geplaatst: 22-11-2019

  De Kenniskring ICT & Onderwijs is een netwerk van onderwijsprofessionals die kennis vergaren en delen op weg naar…

  lees verder
 • iPads, laptops, apps en Adobe InDesign in het gymlokaal

  Geplaatst: 15-11-2019

  Jeroen Hendrickx mag dit jaar de champagne laten knallen: hij is namelijk al 12,5 jaar docent Lichamelijke Opvoeding…

  lees verder