Office 365 voor gebruikers

Benutten van de mogelijkheden van Office 365

Slim in de klas – onderdeel van SLBdiensten – organiseert praktijkgerichte, voor het onderwijs specifieke trainingen, workshops en inspiratiesessies, die docenten en medewerkers de handvatten geven om (nog) beter gebruik te maken van de mogelijkheden van Office 365 op school en in de klas. Op deze pagina vindt u de trainingen die daar op gericht zijn.

Maatwerk en studiedagen

Slim in de klas verzorgt trainingen, workshops en inspiratiesessies op uw locatie gericht op de adoptie van Office 365 in het onderwijs. Als losse sessie of als onderdeel van een studiedag. Met onderwerpen als:

 • Office 365 basisvaardigheden
 • Haal meer uit Office 365
 • Teams, OneNote & Class Notebook
 • Word, Excel en Powerpoint

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Ga naar Maatwerk en studiedagen – Office 365 voor gebruikers. Of neem contact met ons op via 020 – 420 1396 of training@slimindeklas.nl.

Open inschrijving

We verzorgen de praktijkgerichte eendaagse training ‘Teams & OneNote in de klas’ in Amersfoort op basis van een open inschrijving op vastgestelde data. Deze training is geregistreerd bij Registerleraar.nl.

Teams & OneNote in de klas

Tijdens deze training maken we je wegwijs in Teams, OneNote en Class Notebook. Je leert hoe je zelf op eenvoudige wijze interactieve lessen maakt en deze heel makkelijk deelt met je studenten. Daarnaast leer je hoe je gemakkelijk feedback kunt geven op huiswerk en toetsen én hoe er onderling op een hele leuke en handige manier samengewerkt kan worden.

> Meer informatie en inschrijven.

Trainers

De trainingen en maawerksessies worden verzorgd in samenwerking met IT-Randsteden. Dit bedrijf verzorgt diverse trainingen voor zowel het primair als voortgezet onderwijs en alle trainingen zijn speciaal ontwikkeld voor docenten. IT-Randsteden won de Microsoft Educatie Partnership of the Year Award in 2015.

 

ictheek uitgelicht

 • Amstelveen College opent eerste onderwijskundig medialab

  Geplaatst: 15-11-2018

  Het Amstelveen College opende op 7 november het eerste onderwijskundig medialab van Nederland. Het medialab ontstond dankzij samenwerking tussen…

  lees verder
 • Inspirerende zaterdag over beter ICT-gebruik in de klas

  Geplaatst: 14-11-2018

  De aula van het Hoornbeeck College in Amersfoort was op 10 november voor een zaterdag opvallend goed gevuld.…

  lees verder
 • Vier handige educatieve apps voor gebruik in de klas

  Geplaatst: 08-11-2018

  Er verschijnen steeds meer apps die de lessen interessanter, interactiever en leuker maken.  We kozen vier onderwijsapps uit,…

  lees verder
 • Gepersonaliseerd onderwijs Veenlanden College laat je leren op je niveau

  Geplaatst: 24-10-2018

  Een van de scholen in Nederland die gepersonaliseerd onderwijs (GO) aanbiedt, is de Vinkeveense vestiging van het Veenlanden…

  lees verder