Gebruik van Adobe

De tweedaagse Adobe trainingen van Slim in de klas – onderdeel van SLBdiensten – zorgen ervoor dat je direct aan de slag kunt en snel tot een tastbaar resultaat komt.

Waarom een Adobe training via Slim in de klas?

 • De zeer goede prijs – kwaliteitverhouding. Voor slechts € 498 excl. btw krijg je twee dagen intensief les met veel individuele aandacht van een zeer ervaren Adobe Certified Instructor.
 • Het zijn zeer praktijkgerichte trainingen. Aan de hand van mooi vormgegeven oefeningen leer je de belangrijkste en meest gebruikte functies van dit programma te gebruiken. Het is ook de kortste route naar concrete en tastbare resultaten.
 • Het is inclusief uitgebreid trainingsmateriaal en het boek ‘Classroom in a book’ van Adobe (elke training heeft zijn eigen boek) t.w.v. € 49,95.
 • Het is inclusief deelnamecertificaat aan het einde van de training.
 • Als je docent bent, krijg je 16 registeruren voor Registerleraar.nl.

Eigen gebruik en voor in de klas

De trainingen zijn primair bedoeld voor iedereen die zelf echt aan de slag wil met de programma’s van Adobe. Voor docenten zit er een extra voordeel aan vast. Door de manier van trainen – aan de hand van mooi vormgegeven oefeningen en doelgerichte opdrachten – word je als docent ook direct voorbereid om het geleerde door te geven aan je leerlingen. Bijvoorbeeld in een leertraject in het kader van het verbeteren van ICT-vaardigheden of andere competenties als Creatief denken en Probleem oplossen.

De trainingen

De tweedaagse visual design trainingen via Slim in de klas zijn:

Een korte beschrijving van de trainingen staat hieronder. Of klik op de link voor de uitgebreide informatie per training.

Trainers

De trainers van onze Adobe trainingen zijn allen Adobe Certified Instructor en hebben zeer ruime ervaring in het geven van trainingen.

Ben je werkzaam in het onderwijs? Een aantal van de trainers heeft zelf een onderwijsachtergrond of is zelfs nog in het onderwijs werkzaam. Dit zorgt er voor de inhoud van de training aansluit op de dagelijkse praktijk en garandeert een vliegende start als de deelnemers er zelf mee aan de slag gaan met hun leerlingen.

Maatwerk of meer informatie?

Heb je een vraag over de bovenstaande training? Of wil je de training – al dan niet aangepast aan de eigen situatie – organiseren voor een aantal collega’s op je eigen locatie? We staan je graag te woord. Je kunt ons bereiken via training@slimindeklas.nl en (020) 420 13 96.

Registerleraar

Alle genoemde trainingen op deze pagina zijn geregistreerd bij Registerleraar.nl.

Informatie per training

Adobe Photoshop CC

Wil je leren om afbeeldingen op een professionele manier te bewerken, social media posts te ontwerpen, of bijvoorbeeld foto’s te retoucheren en vrijstaand te maken? Schrijf je dan nu in voor de praktijkgerichte, creatieve training Adobe Photoshop.

> Meer informatie en inschrijven

Adobe Illustrator

Wil je leren om iconen, infographics en ander grafisch (vector)artwork te ontwerpen voor on- en offline? Schrijf je dan nu in voor de praktijkgerichte, creatieve training Adobe Illustrator CC.

> Meer informatie en inschrijven

Adobe InDesign CC

Wil je leren om advertenties, flyers, brochures, visitekaartjes of ander DTP-werk te ontwerpen voor on- en offline? Schrijf je dan nu in voor de praktijkgerichte, creatieve training Adobe InDesign CC.

> Meer informatie en inschrijven

Adobe Muse CC

Wil je zelf een website bouwen, die voldoet aan de huidige internetstandaard? Maar zonder daarbij je te moeten verdiepen in het schrijven van code? Schrijf je dan nu in voor de praktijkgerichte, creatieve training Adobe Muse CC.

> Meer informatie en inschrijven

ictheek uitgelicht

 • To the MAX: de ervaringen van Sandra Fiege op Adobe MAX 2018

  Geplaatst: 30-10-2018

  Adobe MAX is een conferentie voor de echte creatieveling. Van over de hele wereld kwamen dit jaar meer…

  lees verder
 • Adobe Inspiratiedag, 18 januari 2018: frisse wind door Adobe-productaanbod

  Geplaatst: 24-01-2018

  Was het op 12 december 2017 de sneeuw die de Adobe Inspiratiedag in de weg zat, op 18…

  lees verder
 • Digitale lesvoorbereidingen vormgeven

  Geplaatst: 10-01-2018

  Ieder kind heeft zijn of haar eigen leerniveau en -tempo. Terwijl de ene leerling na een korte inleiding…

  lees verder
 • Hoe Design Thinking het vak beeldend tekenen volledig op zijn kop zette

  Geplaatst: 28-08-2017

  Het begon allemaal met een traditioneel vak, namelijk handvaardigheid en tekenen. Digitale ontwikkelingen dwongen het Dr.-Knippenbergcollege tot verandering…

  lees verder