Trainingen Adobe via Slim in de klas

Adobe-trainingen. Van Photoshop, Lightroom, Illustrator, InDesign, Acrobat, Premiere, Rush, Dimension, XD, Spark, After Effects, Character animator tot en met Animate. Voor al deze programma’s verzorgen wij praktische trainingen, van basisniveau tot en met ACA-certificering (Adobe Certified Associate). Allen als maatwerk. Voor Photoshop, Illustrator en InDesign ook op basis van open inschrijving bij ons op locatie.

Maatwerk – combineer applicaties naar hartenlust

Voor profielmodules in het onderwijs is vaak niet één applicatie belangrijk, maar meerdere. Voor ons is het geen probleem om in een training op maat meerdere applicaties te combineren, bijvoorbeeld Illustrator, Animate en Premiere. Je krijgt dan in de training de basis van de drie gekozen applicaties (voor begrip van het concept) met daarbij de onderdelen die in de profielmodule aan de orde komen.

Meer informatie over Adobe-maatwerktrainingen

Open inschrijving

De tweedaagse Adobe-trainingen van Slim in de klas zorgen ervoor dat je direct aan de slag kunt en snel tot een tastbaar resultaat komt. Waarom een Adobe-training via Slim in de klas?

 • De zeer goede prijs – kwaliteitsverhouding. Voor slechts € 649,- (btw vrij) krijg je twee dagen intensief les met veel individuele aandacht van een zeer ervaren Adobe Certified Instructor.
 • Het zijn zeer praktijkgerichte trainingen. Je leert de belangrijkste en meest gebruikte functies van dit programma te gebruiken. Het is ook de kortste route naar concrete en tastbare resultaten.
 • Het is inclusief uitgebreid trainingsmateriaal.
 • De trainingen worden gegeven door DWM Trainingen. De trainingen krijgen gemiddeld een 9,4 van de deelnemers!
 • Het is inclusief deelnamecertificaat aan het einde van de training.

De trainingen

De tweedaagse Adobe-trainingen via Slim in de klas zijn:

Een korte beschrijving van de trainingen staat hieronder. Of klik op de link voor de uitgebreide informatie per training.

Trainers

De trainers van onze Adobe-trainingen zijn allen Adobe Certified Instructor en hebben zeer ruime ervaring in het geven van trainingen. De trainingen via het open rooster worden gegeven door DWM Trainingen. Dit trainingsbureau heeft sinds 2008 al meer dan 3000 cursisten wegwijs gemaakt in ontwerp en Adobe-software. De cursisten beschrijven de trainingen als lekker praktisch, gezellig en geven aan na twee dagen ook écht met de software aan de slag te kunnen.

Meer informatie

Heb je een vraag over de bovenstaande training? Of wil je de training – al dan niet aangepast aan de eigen situatie – organiseren voor een aantal collega’s op je eigen locatie? We staan je graag te woord. Je kunt ons bereiken via training@slimindeklas.nl en 020  420 13 96.

Informatie per training

Adobe Photoshop CC

Wil je leren om afbeeldingen op een professionele manier te bewerken, social media posts te ontwerpen, of om bijvoorbeeld foto’s te retoucheren en vrijstaand te maken? Schrijf je dan nu in voor de praktijkgerichte, creatieve training Adobe Photoshop.

> Meer informatie en inschrijven

Adobe Illustrator

Wil je leren om iconen, infographics en ander grafisch (vector)artwork te ontwerpen voor on- en offline materialen? Schrijf je dan nu in voor de praktijkgerichte, creatieve training Adobe Illustrator CC.

> Meer informatie en inschrijven

Adobe InDesign CC

Wil je leren om advertenties, flyers, brochures, visitekaartjes of ander DTP-werk te ontwerpen voor on- en offline materialen? Schrijf je dan nu in voor de praktijkgerichte, creatieve training Adobe InDesign CC.

> Meer informatie en inschrijven

ictheek uitgelicht

 • Het reisdagboek van… Jannie Sangers, begeleidend docent bij de WK Adobe en Office in New York

  Geplaatst: 20-08-2019

  Van 28 tot 31 juli vonden het WK Office en het WK Adobe plaats in New York. Een…

  lees verder
 • Vijf verrassend handige Adobe-apps voor in de klas

  Geplaatst: 18-07-2019

  Adobe heeft inmiddels achttien mobiele apps: van krachtige grafische programma’s voor de creatieve professional (Adobe Illustrator Draw of…

  lees verder
 • Alles over Adobe programma’s in ToolBox ‘Just click it!’

  Geplaatst: 19-06-2019

  Tijdens het NK Adobe dit jaar streden zeven deelnemers voor een ticket naar het WK Adobe in New…

  lees verder
 • NK Adobe 2019: creatieve strijd om ticket naar de WK

  Geplaatst: 06-06-2019

  Veertien klamme handen, zeven deelnemers en maar één ticket naar Amerika: dat is een korte samenvatting van het…

  lees verder