Informatie over training

Slim in de klas biedt een breed trainingsportfolio, gericht op ICT’ers, bestuurders en docenten. De trainingen gaan in op actuele onderwijsvraagstukken en dragen bij aan het gebruik van ICT in het onderwijs.

We hebben 4 aandachtsgebieden:

  1. ICT beleid: een visie op informatiemanagement en privacy​, inclusief de AVG met workshops als ‘Privacy en de AVG goed geregeld’ en ‘Informatiemanagement in het onderwijs’.
  2. ICT infra: optimaal gebruik maken van het Microsoft-platform​ met trainingen als ‘Office 365 – van aanzetten tot inzetten’ en ‘Beheer van devices en gebruikers met EM+S’.
  3. ICT en productiviteit: samenwerking​ met de training ‘Teams & OneNote in de klas’.
  4. ICT vaardigheden van docenten, leerlingen en medewerkers: programmeren en visual design met training als ‘Programmeren met de Micro:bit’, ‘3D printen in de klas’ en ‘Adobe Photoshop en Muse’.

Gespecialiseerd in het onderwijs

Alle trainingen zijn heel praktisch opgezet en speciaal gericht op het onderwijs. Je krijgt training aan de hand van praktijkcases uit het onderwijs, waardoor je het zelf ook direct in je eigen praktijk kunt toepassen.

Registerleraar

Veel trainingen voor docenten en medewerkers zijn gevalideerd bij Registerleraar.nl. Dit staat in de uitgebreide beschrijving bij de training

Meer informatie en maatwerk

Heb je een vraag over een van de trainingen? Of is er binnen jouw school behoefte aan een training op maat? Bijvoorbeeld tijdens een studiedag? Neem dan contact met ons op via 020-4201396 en training@slimindeklas.nl. We staan je graag te woord!

Agenda

In de agenda vind je alle trainingen en evenementen die voor het onderwijs relevant zijn.